Heeft u daklekkage? Voorkom dat de lekkage veel schade aanricht en schakel direct! Nijsten Dakonderhoud is er voor u wanneer u problemen met uw dak heeft. Met ruim 40 jaar ervaring en kennis sporen wij uw daklekkage op en voeren wij de reparatie snel en deskundig uit. Naast voor particulieren zijn wij er ook voor bedrijven, woningbouw, monumenten en VVE stichtingen. Wij staan tot uw dienst.

daklekkage

Hoe ontstaat daklekkage?

Daklekkage kan van de een op andere dag ontstaan. Denk aan regenachtige en stormachtige weersomstandigheden, waardoor de dakpannen zijn verschoven. Ook verstopte dakgoten door een vogelnest of bladeren kan de oorzaak zijn van een lekkage. En wat dacht u van oude daken? Ook die kunnen heel wat problemen ontwikkelen. Voor u het weet is een kleine lekkage een groot probleem geworden, dus wanneer u een lekkage opmerkt is het slim om direct Nijsten Dakonderhoud in te schakelen.

Hoe werken wij?

Met ruim 40 jaar ervaring en kennis kunt u ervan uitgaan dat wij van Nijsten Dakonderhoud alles weten over lekkages en dakonderhoud. Wanneer u een lekkage in uw huis of bedrijf opmerkt dan kunt u ons direct bellen. Binnen 24 uur komt één van onze vakkundige medewerkers bij u langs om het probleem te beoordelen. Wij maken gebruik van geavanceerde systemen om het lek in korte tijd op te sporen en daardoor kunnen wij kostenbesparend te werk gaan. Op deze manier wordt hak- en breekwerk overbodig. Wanneer blijkt dat het een noodgeval is dan lossen wij het probleem direct op, in andere gevallen kunnen wij een noodoplossing voor u maken tot de lekkage wordt aangepakt.

daklekkage reparatie

Advies op maat

Bij een lekkage komt het nog weleens voor dat er meer schade aan het huis of bedrijf blijkt te zijn dan de bewoner of eigenaar van te voren had ingeschat. Dit komt doordat lekkage pas vaak ontdekt wordt wanneer de lekkage groter en dus zichtbaarder is en al schade heeft toegebracht. Voordat we met onze werkzaamheden beginnen, zullen we samen met u al onze bevindingen bespreken. Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent.

Lekkage? Neem contact op met Nijsten Dakonderhoud

Heeft u last van lekkage? U kunt direct contact opnemen met Nijsten Dakonderhoud. Wij helpen u graag bij het opsporen van de lekkage, de reparatie en onderhoud van uw dak. Heeft u vragen, wilt u deskundig advies of een offerte op maat? Neem snel contact op met ons via 085-1304213 (24 uur per dag bereikbaar) of info@nijstendakonderhoud.nl.